Brussels Vintage Market

Retrorama presents Flashback, the vintage festival !

Donderdag 28 Mei Zondag 31 Mei

FLASHBACK, THE VINTAGE FESTIVAL.

Na het grote succes van de eerste editie in 2014, ontvangt Brussels Expo voor de tweede keer Retrorama, die dit jaar een echt muziek festival wordt en zich voorstelt als FLASHBACK. De jaren ’50 tot ’80 worden er uitdrukkelijk voorgesteld.

Van donderdagavond 28 mei tot en met zondag 31 mei wordt er gefeest en gevierd met live optredens van legendarische, vintage of nog tribute groepen zoals Chris De Burgh, Murray Head, Imagination, The Temptations, The Baseballs, Former Ladies of The Supremes… Disco avonden met een DJ alsook een Roller Disco maken jouw ervaring uniek. FLASHBACK is ook de grootste vintage market van Europa waar kledij, haute-couture, meubels, design, juke-boxen, platen, vinyls en zelfs old- en youngtimers verkocht worden.

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich laten verwennen in de beauty-corner, diverse workshops, danslessen, een restaurant, een tea room en nog veel meer staan op jullie te wachten.

Van 28 tot en met 31 mei zal Flashback – The Vintage Festival “the place to be” zijn voor jong & oud die de fantastische jaren ’50 tot ’80 willen (her)beleven.

Brussels Expo

Belgiëplein, 1 – 1020 Brussel

  Bus 84 & 88 - Noctis N18
  Tram 7
  Metro 6