Brussels Vintage Market

Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market

Vintage • Second hand • Designer • Every first Sunday of the month

AGENDA Aankomende evenementen...

Brussels Vintage Market

Het is nu al meer dan 10 jaar dat de Brussels Vintage Market het niet te missen maandelijkse trefpunt is van de liefhebbers van vintage. Ontdek de schatten uit vroegere tijden van onze exposanten, elke maand in het centrum van Brussel. U ontdekt er kleding, accessoires, juwelen, vinyl platen, klein meubilair, speelgoed, decoratieartikelen… een kleurrijke mengeling van vintage en tweedehandsvoorwerpen die voor iedereen toegankelijk is. Onze designers stellen u ook een specifieke selectie voor van hun mooiste creaties.

Genoeg om uw interieur of uw garderobe te personaliseren terwijl u rondsnuffelt in een muzikale retrosfeer.

De BVM is een evenement dat naast shopping de kans biedt om een glas te drinken of een hapje te eten, waar de sfeer wordt opgevrolijkt door de platen van onze beste retro-dj.

De vintage mode laat ons toe tijdperken letterlijk aan te raken die we graag zouden gekend hebben. Tweedehands neemt in ons dagelijks leven een steeds belangrijker plaats in, want het brengt een rechtstreeks antwoord op onze ecologische en economische zorgen.

Openlucht en overdekte markt, elke maand, van 10 tot 18 u. - VIP pass = 8€ (vanaf 10u tot 11u) - Gratis toegang vanaf 11u. Registratie op onze Facebook event. 

Contact

Om deel te nemen, stuur ons een e-mail met een beschrijving van wat u wenst te verkopen, foto’s, of een link naar een website.

noemie@brusselsvintagemarket.be