Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market
Brussels Vintage Market

Vintage • Second hand • Designer • Every first Sunday of the month

AGENDA Aankomende evenementen...

Brussels Vintage Market

Het is nu al meer dan 7 jaar dat de Brussels Vintage Market het niet te missen maandelijkse trefpunt is van de liefhebbers van vintage. Ontdek de schatten uit vroegere tijden van onze exposanten, elke eerste zondag van de maand in de prachtige Sint-Gorikshallen in het centrum van Brussel. U ontdekt er kleding, accessoires, juwelen, vinyl platen, klein meubilair, speelgoed, decoratieartikelen… een kleurrijke mengeling van vintage en tweedehandsvoorwerpen die voor iedereen toegankelijk is. Onze designers stellen u ook een specifieke selectie voor van hun mooiste creaties.

Genoeg om uw interieur of uw garderobe te personaliseren terwijl u rondsnuffelt in een muzikale retrosfeer.

De BVM is een evenement dat naast shopping de kans biedt om een glas te drinken of een hapje te eten in het Café des Halles, waar de sfeer wordt opgevrolijkt door de platen van onze beste retro-dj.

De vintage mode laat ons toe tijdperken letterlijk aan te raken die we graag zouden gekend hebben. Tweedehands neemt in ons dagelijks leven een steeds belangrijker plaats in, want het brengt een rechtstreeks antwoord op onze ecologische en economische zorgen.

Openlucht en overdekte markt, elke eerste zondag van de maand, van 12 tot 19 u. Gratis toegang. Enkel cash betalingen.

Contact

Om deel te nemen, stuur ons een e-mail met een beschrijving van wat u wenst te verkopen, foto’s, of een link naar een website.

hello@chamoevents.be